Megrendelés

Kedves vendégünk, nagy örömmel köszöntünk a Betonban! 

Reméljük meg lesz elégedve, de ha valami mégis zavarná a munkában kérünk azonnal szólj nekünk, de javító ötleteket is szívesen fogadunk. Robi: +36 30 970 5170, András +36 30 941 2642

Néhány az alábbiakban felsorolt a bérléssel kapcsolatos fontos információt kérünk vegye figyelembe: 

1, A FOGLALÁS ÉS LEMONDÁSA
Foglalás csak írásban történhet amiről visszaigazolást küldünk. A stúdió és az eszközök a lefoglalt bérlés elötti napon szervezési okból már nem lemondhatók! A kérdőjeles foglalást addig tudjuk tartani amig nincs más bérlő akkor dönteni szükséges két óránbelül, illetve ha 4 óra alatt sem elérhető a megadott  elérhetőségeken akkor törölnünk kell a foglalást!

2, A FOTÓMŰTERMEK ÓRADÍJASAK
Ezek és az eszközök árlistáját és a fontosabb műtermi adatokat  kérésre elküldjük. A megrendelt órákat kell fizetni, de 15 perccel elöbb már el lehet foglalni a stúdiót. Minden megkezdett óra kiszámlázásra kerül amig üressé nem válnak a helyiségek a következő munkához. Két munka között 1 óra rátartással tervezzük a következőt. A Nagyműterem minimum 4 órára bérelhető!

3, FOLYAMATOS FÉNYÜ LÁMPÁK
használatánál a mért, fogyasztott áramot kell fizetni 75Ft/KWh nettó. Vakus fotózásnál  nem számolunk áramfogyasztást.

4, INGATLAN HASZNÁLAT, HÁZIREND, TAKARÍTÁS 
Az ingatlant tiszta, rendes állapotba adjuk át és így is kérjük vissza. Mivel kislétszámu fotós produkciók is bérlik 10 fő felhasználó az a határ ami után egyszeri 10 000 Ft használati díjat számolunk a stúdióterhelés növekvés miatt: mellékhelyiségek, konyha, konyhagépek parkoló, stb. Ha a munka jellegéből vagy más okból nagyobb takarittatás szükséges annak költsége 20 000 – 30 000 Ft +áfa. Ha rongálodás miatt különleges szaksegítséget igényel a helyreállítás költsége a bérbevevőt terheli. Az itthagyott szemetes zsákok elszállíttatása 1200 Ft+áfa/zsák.

5, MARADANDÓ ÁTALAKÍTÁS
pl. fúrás stb az épületen nem történhet a tulajdonosok beleegyezése nélkül.

6, TŰZ ÉS BALESETVÉDELMI SZABÁLYOK
betartatásáról a Bérlő köteles gondoskodni, a stúdió erre felelősséget vállalni nem tud. A műterem jellegéből adódó jellemző veszélyek az áram, csúszás, létra, nagy magasság stb. 

7, KISKORÚAK
folyamatos szülői vagy a közvetítő ügynökség felügyelete alatt tartózkodhatnak a stúdióban, ennek betartatása a Bérlő feladata, felelőssége.

8, TELJESKÖRŰ ANYAGI FELELŐSSÉGET
vállal a Bérlő a munkatársaiért a  bérelt ingatlanért és eszközökért. 

Fennt felsoroltak tudomásul vételével

 

S T Ú D I Ó   M E G R E N D E L É S


Kérjük az Ön által igényelt stúdiót jelölje be:
Foglalás dátuma:
Kérjük figyeljen rá, hogy MEGRENDELÉSE AKKOR VÁLIK ELFOGADOTTÁ HA ÍRÁSBAN VISSZIGAZOLTUK!!!
KÖSZÖNETTEL a Betonosok!