Megrendelés

Kedves vendégünk, örömmel köszöntünk a Betonban!

Kérjük a bérléssel kapcsolatos itt felsorolt néhány fontos információt végy figyelembe

1, A FOGLALÁS ÉS LEMONDÁSA Érvényes foglalás csak írásban (Megrendelőn, e-mailen, SMS-ben) történhet.Erről visszaigazolást küldünk, ami fixálja a foglalást. A nem írásos formában érkező megrendelések teljesítésében bekövetkező hibákért Bérbeadót felelősség nem terheli. KÉRJÜK  NE FELEJTSE EL A FOGLALÁSÁT  IDŐBEN LEMONDANI, HA ÚGY ADÓDNA !!! 

A foglalás lemodására díjmentesen a bérleti periódust megelőző 1 napon kívül eső időszakban van lehetőség. 1 napon belüli lemondás esetén a teljes bérleti díj 60%-a kerül számlázásra Az 1 napon belül  lemondott fix foglalás esetén a Bérlő  akkor is vállalja a bérleti költségek 60 %-nak megfizetését, ha a munka elmarad.

A KÉRDŐJELES FOGLALÁST addig tudjuk tartani, amíg nincs más jelentkező ugyanerre az időpontra.Érdeklődés esetén a megadott elérhetőségeken rögtön értesíteni fogunk. A fix  foglalást az értesítéstől számított két órán belül kérjük azt írásban (email, SMS) visszaigazolni. Ha 4 óra elteltével sem vagy elérhető a megadott  elérhetőségeken, akkor a kérdőjeles foglalást töröljük.

2, A FOTÓMŰTERMEK ÓRADÍJASAK, ezek és az eszközök árlistáját és a fontosabb műtermi adatokat kérésre elküldjük.A megrendelt órákat kell fizetni, de 15 perccel elöbb már el lehet foglalni a studio. A következő munka között 1 óra rátartást Minden megkezdett óra kiszámlázásra kerül amig üressé nem válnak a helyiségek a következő munkához. A nagyműterem minimum 4 órára bérelhető!

3, FOLYAMATOS FÉNYÜ LÁMPÁK használatánál a mért, fogyasztott áramot kell fizetni 90.-Ft/KWh + ÁFA Vakus fotózásnál  nem számolunk áramfogyasztást. A fűtés 22 C’-ig ingyenes.

 4, INGATLAN HASZNÁLAT, HÁZIREND, TAKARÍTÁSAz ingatlant tiszta, rendes állapotban adjuk át és így is kérjük vissza. Tekintettel a kis létszámu fotós produkció bérlőinkre10 fő felhasználó az a határ, amely feletti létszámnál egyszeri 10 000 Ft használati díjat számolunk a fokozottabb stúdióterhelés  miatt: parkoló, konyha, konyhagépek, mellékhelyiségek, stb..Ha a munka jellegéből, vagy más okból nagyobb takaríttatás szükséges, ennek költsége 25.000 Ft + ÁFA.Rongálodás miatt különleges szaksegítséget igénylő helyreállítás költsége a bérbevevőt terheli. Az itthagyott szemetes zsákok elszállíttatása 1500 Ft+ÁFA/zsák.

5, MARADANDÓ ÁTALAKÍTÁS pl. fúrás stb az épületen csak az előzetes egyeztetésünkkel történhet.

6, TÜZ ÉS BALESETVÉDELMI SZABÁLYOK  betartatásáról a Bérlő köteles gondoskodni, a stúdió erre felelősséget vállalni nem tud. A műterem jellegéből adódó jellemző veszélyek: az áramütés, csúszás, létra, nagy magasság stb.

7, KISKORÚAK kizárólag folyamatos szülői, vagy a közvetítő ügynökség állandó felügyelete alatt tartózkodhatnak a stúdióban, ennek betartatása a Bérlő feladata, felelőssége.

8, BÉRLŐ TELJESKÖRŰ ANYAGI FELELŐSSÉGET vállal munkatársaiért a  bérelt ingatlanért és eszközökért.

 

Reméljük meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, ha valami mégis zavarná a munkában kérjük hívjon:

Szabó Robi: +36309-70-51-70  vagy Gerő András +36309-412-642, e-mail: info@fotostudio.hu


Fennt felsoroltak tudomásul vételével

 

S T Ú D I Ó   M E G R E N D E L É S


Kérjük az Ön által igényelt stúdiót jelölje be:
Foglalás dátuma:
Kérjük figyeljen rá, hogy MEGRENDELÉSE AKKOR VÁLIK ELFOGADOTTÁ HA ÍRÁSBAN VISSZIGAZOLTUK!!!
KÖSZÖNETTEL a Betonosok!